Tjenare,

Jag vet att bloggen inte uppdaterades förra veckan, men jag var sjuk så orkade inte riktigt... ;)
 
Men i alla fall hade jag tänkt göra en/flera halloweendesign/er, men troligen blir det bara en, så då tänkte jag inte lägga ut den försen i morgon eller på måndag? Har liksom inte gjort den än haha... Och så ska ju jag själv ha på på själva halloween som är på onsdag.
 
Vi ses så
ha det bra,
Linnea

Kommentarer
Anonym säger:

Skulle den inte komma igår eller i förrgår? det är bättre att du inte lovar än att du lovar och inte håller det :( om du är sjuk eller inte hinner måste du meddela det. det gör jag på min blogg. nu är det halloween imorgon och du MÅSTE göra det idag om du ska göra det nån gång. imorgon är det för sent :(
ps. du förlorar jättemånga läsare på att lova och inte hålla det

Svar: Hej!Jag har varit i stallet och varit med mina kompisar och varit sjuk. Då kan man inte alltid uppdatera. Men jag har inte heller LOVAT att jag ska uppdatera, men att jag ska försöka bättra mig. Och jag lägger inte hela mitt liv på denna bloggen, utan jag har den mest som en grej ibland när jag inte har något att göra, eller lägga upp mina naglar på någon sida. Och om jag är sjuk, sitter jag inte vid datorn, det orkar jag inte riktigt då... Men jag har idag laddat upp tre olika halloween designs som jag kommer att visa nu.
Ps. De flesta som har följt min blogg ett tag, vet att jag inte uppdaterar 24/7, utan kikar in då och då för att se som det kommer något nytt, han det inte så kolla igen om 2-3 dagar :)
Linnea Esbjörnsson

2012-10-30 | 13:56:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback