Fransk manikyr

Hej!
Nu kommer den franska manikyren

Jag använde ett fransk manikyr sätt från Claudia


Börja med att lägga på ett baslack för att skydda naglen.
Sen målar du ett eller två lager med det rosa nagellacket.
Sen målar du med det vita på din utväxt. Har du ingen utväxt så ka du måla i kanten på naglen, det kommer se ut som om naglen är längre. Lägg på ett topplack så är det klart!

Resultatet:

Kram! i alla fall

Uppehåll

Hej,
det är inte så roligt att blogga om folk bara klagar hela tiden. Det är faktiskt jobbigt att ha en nagelblogg helt ensam. På mitt schema står det skola, läxor, hästar, fiol och ett socialt liv, och de fem sakerna sätter jag före mina naglar. Och så målar jag inte naglarna lika ofta som när jag startade bloggen direkt, men när jag väl gör det lägger jag upp naglarna så fort jag hinner. Och ibland får jag slut på idéer oc hvet inte vad jag ska blogga om. Och jag har aldrig lovat uppdatering 7 ggr i veckan, kanske 1. Och anledningen till att mina water marbling naglar var gammla och skavda vad för att jag hade slut både på överlack och batterier, fick vänta tills det skulle köpas nya och då hade naglarna blivit lite skavda. Men jag har gjort en franska manikyr jag hade tänkt visa er, så fort bilderna kommit in i datan.
Ses

Water Marbling!

Hej
Nu hade jag tänkt visa hur man gör water marebling!

Det du behöver är:


Börja med att måla naglen helt vit.


Sen sätter du på tape runt fingret. (utom på naglen då) Måste torka ordentligt


Sen måste det gå ganska fort så hann inte ta egna kort. Men ha alla korkar på den färger du vill ha på naglen (2-3) och droppa i nagellacket i vattnet så ska det bli typ så att det blir ringar i vattnet med alla färger som du tagit i. Använd sedan en tandpetare och gör snabbt ett mönster. Dopps fingret med naglen neråt mot mönstret. Holl fingret unte vattnet i ca 5-10 sec eller tills det andra nagellacket som inte kom på naglen har blivit tort. ta då tendpetaren och liksom snurra så att nagellacket runt fingret i vattnet försvinner. Ganska svårt att föklara men om du tyckte detta lät krongligt ska du söka på water marbling på youtube för att se det på en video. Det blir typ såhär när man tar upp fingret


Ta sedan försiktigt bort tapen och
(ingen bra bild men jaja)


Man kan göra i olika färger och i samma på alla naglar.
Resultatet:

Blev mest nöjd med lillfingret. :)

Kram på er!


sjuk

Hej, jag vet att bloggen inte har blivit uppdaterad, med det är för att jag har vart sjuk ett tag.. Är fortfarande lite sjuk men naglarna kommer upp i veckan, ska göra Water marbling. (igen, de som jag gjorde flagnade bort innan jag tog kort..)