Hej...

Asså jag ska bli bättre på att uppdatera bloggen. Ska lägga över bilderna till datorn bara... Kommer bilder ikväll eller i morgon. :) I promes ♥

Hej!
har satt på lösnaglar med har inte tagit kort md min kamera en... Men kan ni nöja er med lite bilder från min webcam så länge??







Bättre bilder kommer någon gång i morn! ;)
Kram

omg...

Heej... Jag heter sakmråttan... :$
Det är såhär att jag ska rida på lördag, och jag har tänkt lite, att jag inte vill ha så långa naglar då... Men så fort jag kommit hem från stallet ska jag sätta på lösnaglarna! :D Det lovar jag och om inte.... Får ni bestämma ett straff ;)!

Har tänkt på en till sak, att om detta kan bli mer än en nagelblogg?? Typ en designblogg?? Jag kommer testa olika produkter och ge dem ett betyg och säga hur det funkade, om det är bra, om det är värt pengarna! Vad tycker ni om det??  Snälla komentera vad ni tycker!! Tack.

Hej!

Har gjort ett par lösnaglar, nästan klara, ska fixa det sista och den ska jag lägga upp dem :)
Kommer nog upp senare idag :D
Kram

Lädsen att jag inte sa till :(

Hej!
Jag är såå ledsen att bloggen inte blivit uppdaterad... Jag har nämligen varit på skidsemester, klantigt av mig att inte säga det till er..! Men jag hoppas att ni förstår och kommer att fortsätta besöka min blogg som kommer att fortsätta bli uppdaterad :)
Kram!

Ps. Jag är hemma nu! ds.

Rutigt!

Hejhej!
Här kommer naglarna jag gjorde innan idag ;)
Tyvärr tog jag inte fotona steg för steg, blev bara slutresultatet... Hoppas ni gillar det ändå! :)

Jag började med att måla en rosa bakrund. Två ggr
Sen målade jag med svart "smal pensel" två vågräta(-) linjer och 2-3 lodräta (|). Så att det blir typ rutigt ;)
(nu kan det bli krongligt) Sen målade jag med sillver smal pensel över de vågräta linjerna och till höger om det högra lodräta ;). Fattar ni? Kolla bilden här nere annars!




Jag använde:

Rosa Claudia nail polish nr. 160
Svart Kiss nail art paint
Sillver Kiss nail art paint

Kram!

såå nära..

Hej!
Kollade min stsatistik, gissa hur många sidvisningar det var den 26 feb?? 99 guud vad nära hundra asså! ;)
Men nu ska jag ta kort på mina naglar, så ska jag lägga ut dem! :)
SES SNART!

omg...

hej,
Vet inte om bloggen kommer uppdateras med så mycket.., "coola" mönster och så. Har nämligen klippt mina naglar ganska (ok, väldigt) korta, för att de inte var lika långa. Det vill jag att de ska vara, ungefär iaf. Så jag klippte dem, och det kommer tyvärr inte bli så jätte sniceiga (snajsiga) naglar :( Men ska kanske göra på lösnaglar isf! :)
Ville bara säga det,
Hejdå!