Veckans mail

hade jag tänkt ha nu, men hade inte fårr ngt så skit it!! haha ;)

Hej!

Jag hade gjort en fransk manikyr, men det blev så dåligt, så kommer inte att visa dom... Men jag ska måla naglarna igen och om det blir något mönster kommer det upp, vill ni se det även om det bara är enfärgar också?
 
//Linnea

E-post!!

Hej igen!
Ska berätta att jag har gjort en E-post till denna bloggen!
 
Har ni frågor eller bara undrar något, eller vad som helst, så kan ni nu maila in det till mig.
 
E-post adressen är [email protected], och jag kommer kolla mailen varje fredag, och jag kan svara på vissa mail på bloggen om det är någon bra fråga eller ngt sånt, så kan alla läsare se det, men självklart är du anonym om du vill det.
Jag kommer bara svara på frågor / mail på bloggen om det är ok för dig! ;)
 
Ja, nu har jag nog för tillfället inget mer att säger mer än att ni jättegärna får skicka in mail!! 
 
Ha det bra,
Linne@
 

Tack & förlåt

Hej på er, vill säga tack och förlåt till er, som läser och följer min blogg. Jag har en ganska hög statistik varje dag, och ni kollar bloggen ofta, här om dan var hade jag 70 sidvisningar! Tack! Och jag är värkligen ledsen, för ni kollar ju bloggen hela tiden, och jag uppdaterar aldrig ju. Men asså jag har värkligen inte målat mina naglar på länge, så det är väl dags nu egentligen... ;) Men jag ska försöka att bättra mig!
 Ni får också komentera, vad ni vill se mer av på bloggen, för jag vet liksom aldrig vad jag ska skriva...

Ni kan fråga saker, skriva vad ni vill se mera av, mm.
 
Så, ja vi ses!
Ha det bra,
Linnea

Nytt tema

Har fixat ett nytt tema på bloggen, som ni kanske har sett.. ;)
Och ja, jag är medveten om att headern är åt vänster och inte i mitten... Har fixat det nu! 
Kände att jag var trött på det blåa, så, det fick bli randigt så länge, ska nog fixa så det inte är randigt i bakrunden, men bytte bara hheader nu ;)
Ses

Bloggtorka

Hejhej!
Ledsen att jag inte har bloggat på ett tag... Men jag har inte målat mina naglar, utan bara använt mitt Nailgrowth Miracle hela tiden så... aa.
Men jag hade tänkt göra en design om någon / några dagar (men denna veckan iaf).
Sen är det alltid välkomet med tips på vad jag kan göra, om ni har förslag? Komentera i så fall! Jag har också ibland tänkt om jag ska göra en mailadress till bloggen så kan ni maila in om det är något som ni vill? Komentera vad ni tycker! ;D
Sen vad kan jag göra nu då?
Vet att vissa av er har frågat om jag har någon mer blogg, eller så. Och nu har jag det ja! ;) Bloggen har jag tillsamans men en kompis, men det senaste har jag bloggat mest. ;) Bloggen heter werule.blogg.se. Och aa, jag är den blonda som heter Linnea. ;)
Sen har vissa frågat om vilka bloggar jag brukar kolla och så. De bloggar jag kollar dagligen är
beaautygirl.blogg.se , det är en kompis blogg, och ibland lägger hon ut sina naglar (Hon är sjukt duktig på att måla naglarna och så, tyvärr har hon tagit bort allt på bloggen och "börjat om" och på hennes gamla blogg (som inte är kvar) hade hon också en massa designs!). Sen är det kissies.se, henne tror jag ni vet vem det är? Aa, jag är nog inte ensam om att läsa hennes blogg iaf. Dock handlar den ju inte om naglar men jag gillar det ändå. ;)
 
Ja, vi hörs väl!
 
Ha det bra,
Linnea